Acasă Social Conflict violent la Cahul: Un polițist de frontieră a fost rănit

Conflict violent la Cahul: Un polițist de frontieră a fost rănit

0

Un polițist de frontieră a ajuns la spital, după ce a încercat să aplaneze un conflict iscat între mai multe persoane. Totul s-a produs astăzi în jurul orei 03:00, în satul Burlacu, raionul Cahul.

Din informațiile preliminare, un conflict spontan a apărut între câteva persoane. La încercarea de a le liniști, polițistul de frontieră a primit lovituri cu un obiect dur în regiunea gâtului din partea unei alte persoane implicate în acest conflict.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) informează că polițistul se afla în afara orelor de serviciu. 

Actualmente, angajatul SPF Giurgiulești-2 este internat la Spitalul Raional Cahul, starea de sănătate este stabilă și nu există pericol pentru viața acestuia.

În continuare, IP Cahul cercetează cazul și va stabili circumstanțele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.