Acasă Comunicate de presă CNAS a finanțat indemnizațiile pentru incapacitate de muncă

CNAS a finanțat indemnizațiile pentru incapacitate de muncă

0

Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) anunță că a finisat finanţarea celei de-a doua tranşe a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă. Potrivit CNAS, finanțarea tranșei a constituit 30,8 milioane de lei.

Astfel, operațiunile de finanţare a prestaţiilor de asigurări sociale pentru luna curentă au fost finalizate, iar suma totală transferată pentru toate prestaţiile sociale, pentru luna iulie este de 2079,21 mln. lei.

Pe parcursul lunii au fost transferate mijloace băneşti pentru toate tipurile de pensii, suportul financiar, indemnizaţii pentru incapacitate temporară de muncă, alocaţii, indemnizaţii adresate familiilor cu copii, indemnizaţii de maternitate, compensaţii, ajutorul de şomaj, ajutorul social, ajutorul de deces, etc.

Pentru a primi banii prin intermediul băncii, beneficiarii urmează să se adreseze către instituţia la care a fost deschis contul bancar. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.