Acasă Comunicate de presă CNA: Bunuri în valoare de peste 55 milioane de lei, sechestrate

CNA: Bunuri în valoare de peste 55 milioane de lei, sechestrate

0

Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale (ARBI) a aplicat sechestru, săptămâna trecută, pe bunuri în valoare de peste 55 de milioane de lei în baza delegaţiilor procurorilor. Printre acestea se numără 4 capitaluri sociale, 18 construcţii nelocative în valoare de peste 25 milioane de lei, 3 construcţii locative la preţul de peste 20 milioane de lei.

Astfel, pe parcursul săptămânei trecute, direcţia analitică a efectuat 7 analize operaţionale pe cauze penale, alte 29 fiind în curs de elaborare.
De asemenea, direcţia legislaţie a întocmit expertiza anticorupţie pe marginea a 4 de proiecte de acte normative şi a elaborat 6 avize.

Au fost înregistrate 1.154 materiale în cancelaria Centrului.

La linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 53 de apeluri.

3 activităţi au fost desfăşurate de către Direcţia educaţie anticorupţie a CNA.

Au fost eliberate 103 de caziere de integritate.

2 persoane, arestate în dosarele CNA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.