Acasă Diverse Clasamentul Forbes: Cine este cea mai tânără miliardară din lume

Clasamentul Forbes: Cine este cea mai tânără miliardară din lume

0

Revista Forbes a publicat recent clasamentul averilor celebrităților din întreaga lume, subliniind un an uimitor pentru cei bogați.

Potrivit acestui clasament, cea mai bogată persoană de pe planetă este Bernard Arnault, proprietarul majoritar al conglomeratului de bunuri de lux LVMH, scrie 7iasi.ro

Averea sa, conform Forbes, a cunoscut o creștere de 10%, ajungând la suma incredibilă de 233 de miliarde de dolari.

Pe locul al doilea în acest clasament se află Elon Musk, cu o avere estimată la 195 de miliarde de dolari, înregistrând o creștere de 8% față de anul precedent. Imediat după el, pe locul trei, se situează Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cu o avere estimată la 194 de miliarde de dolari.

Un aspect interesant al acestui clasament este reprezentat de vârsta medie a miliardarilor din listă, care este de 66 de ani. 

Cel mai în vârstă membru al acestei liste este magnatul în asigurări George Joseph, în vârstă de 102 ani, cu o avere de 1,7 miliarde de dolari. În contrast, cel mai tânăr miliardar din întreaga lume este Livia Voigt, în vârstă de doar 19 ani, o moștenitoare braziliană cu origini în producția de echipamente electrice.

Pe lângă Voigt, lista include și alte 25 de persoane care au 33 de ani sau mai puțin, însă doar 7 dintre acestea au reușit să-și construiască averea singure (fără implicarea moștenirii sau a familiei), și niciuna dintre acestea nu are sub 30 de ani. 

Acest lucru subliniază atât varietatea, cât și dinamica schimbărilor în rândul celor mai bogați oameni din lume, reflectând evoluțiile economice și sociale la nivel global.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.