Acasă Politic Ciocoi, despre tulpinile Delta și Delta Plus: Trebuie să ne vaccinăm

Ciocoi, despre tulpinile Delta și Delta Plus: Trebuie să ne vaccinăm

0

Tulpinile indiene de coronavirus Delta și Delta Plus provoacă îngrijorare în rândul autorităților de la Chișinău. Astfel, la ședința din 30 iunie a Guvernului, premierul interimar Aureliu Ciocoi i-a atenționat pe moldoveni despre pericolul celor două tulpini și i-a îndemnat să se vaccineze.

„Vedeți că lucrurile se amplifică în ceea ce privește situația pandemică în anumite state. Totuși, tulpinile Delta și Delta Plus sunt agresive, vin cu efecte nocive mult mai pronunțate pentru sănătate decât tulpina inițială. Trebuie să ne vaccinăm într-un număr cât mai mare, pentru a face față unui eventual val trei al pandemiei de COVID-19”, a menționat Aureliu Ciocoi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.