Acasă Politic Ciocoi anunță că în R.Moldova există cazuri de infectare cu noua tulpină...

Ciocoi anunță că în R.Moldova există cazuri de infectare cu noua tulpină COVID-19 din Marea Britanie: ”S-ar putea să avem surpriză”

0

În R.Moldova există cazuri de infectare cu noua tulpină britanică a coronavirusului. Despre aceasta anunță premierul interimar Aureliu Ciocoi. Acesta spune că probele pentru confirmare au fost trimise la laboratoare din Germania.

„Au fost transmise la câteva laboratoare din Germania probele prelevate de la pacianții din R.Moldova. Există răspunsul preliminat care confirmă tulpina britanică și suntem în așteptaterea răspunsului oficial, pe hârtie”, a spus Ciocoi în cadrul unei emisiuni televizate.

Premierul interimar subliniază că prezența tulpinii britanice era evidentă în R.Moldova după evoluția situației pandemice din ultima perioadă. Mai mult, acesta nu excluse că în R.Moldova s-a putea să existe și mutații locale ale COVID-19.

„S-ar putea să avem și mutații locale, deoarece el mutează în permanență și s-ar putea să avem surpriza asta… ”, a spus Ciocoi. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.