Acasă Justiţie Cine sunt cei trei candidații la șefia PA care trec în etapa...

Cine sunt cei trei candidații la șefia PA care trec în etapa interviului

0

Trei candidați la funcția de procuror – șef al Procuraturii Anticorupție au promovat etapa de verificare a eligibilității. Despre aceasta anunță Consiliul Superior al Procurorilor (CSP).

Potrivit sursei citate, în urma examinării dosarelor candidaților la funcția de procuror – șef al Procuraturii Anticorupție, trei din cei cinci candidați au întrunit criteriile de eligibilitate fiind promovați pentru etapa interviului.

Este vorba despre Adrian Bordianu, Veronica Dragalin și Octavian Iachimovschi.

În privința celorlalți doi candidați, Comisia a constatat că aceștia nu întrunesc criteriul de eligibilitate stipulat la art.20 lit.d) din Legea 3/2016, în consecință, cu referire la candidații Oleg Potîrniche și Victor Brînză, a decis colegial descalificarea din concurs, pe motivul nepromovării etapei de eligibilitate.

Etapa interviurilor a fost stabilită pentru 17 și 18 mai curent. 

Interviurile candidaților vor fi publicate pe pagina web oficială a Consiliului Superior al Procurorilor îndată după încheierea ultimului interviu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.