Acasă Alegeri 2020 Chirtoacă își justifică cheltuielile minime: ”Am procurat în ultimele luni doar strictul...

Chirtoacă își justifică cheltuielile minime: ”Am procurat în ultimele luni doar strictul necesar legat de alimente”

0

După ce a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că cheltuie nu mai mult de 2-3 mii de lei, lunar, candidatul la alegerile prezidențiale, Dorin Chirtoacă, vine cu unele precizări. Într-o postare pe pagina sa de facebook el scrie că ”La fel de bine pot cheltui si 5000 sau 10000 de lei pe luna, dar nu am necesitatea, în prezent”.

Îmi pare rau pentru o asemenea abordare.Am spus ca nu cred ca cheltui acum mai mult de 2000-3000 lei pe luna. Este vara, cheltuielile sunt mici, plecari nu sunt nicăieri, pentru ca este pandemie, am procurat in ultimele luni doar strictul necesar legat de alimente, nu am necesitatea de a procura haine, am destule. Pentru benzina exista card corporativ la partid. Asa stau lucrurile in aceasta perioada, restul banilor sunt economisiti pentru lucruri mai utile, atunci cand le va veni ocazia. La fel de bine pot cheltui si 5000 sau 10000 de lei pe luna, dar nu am necesitatea, in prezent, a scris Chirtoacă.

Amintim că în seara zilei de luni, 21 septembrie, cCandidatul la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie din partea Mișcării Politice Unirea, Dorin Chirtoacă, a declarat că ar cheltui lunar doar 3.000 de lei. Iar salariul său în calitate de lider al Partidului Liberal se ridică la 10-15 mii de lei anual.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.