Acasă Economic Chicu recunoaște că economia R. Moldova este COLAPS și că trăiește DOAR...

Chicu recunoaște că economia R. Moldova este COLAPS și că trăiește DOAR DIN DATORIE

0

Criza economică generată de restricțiile neghioabe ale regimului Dodon-Chicu au dus la reducerea încasărilor la bugetul de stat. 

Potrivit prim-ministrului Ion Chicu, în prezent se înregistrează un minus de 200 de milioane de lei în veniturile la buget, față de aceeași perioadă a anului trecut. 

„La 15 martie 2020, supraplusurile, supraveniturile la buget constituiau 1,5 miliarde de lei. La 22 aprilie, înregistrăm minus 200 de milioane de lei față de anul trecut. Au decăzut cu 1,8 miliarde în doar o lună. Impactul bugetar generat de infecția COVID-19 este enorm. Aceste instrumente financiare (împrumuturile oferite de FMI – n. r.) sunt vitale pentru Republica Moldova”, a declarat premierul în plenul Parlamentului.

timpul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.