Acasă Politic Chicu, despre relația cu Igor Dodon: Ne întâlnim chiar și cu familiile

Chicu, despre relația cu Igor Dodon: Ne întâlnim chiar și cu familiile

0

Prim-ministrul Ion Chicu spune că practic odată în 3 luni familia sa se întâlnește cu cea a președintelui Igor Dodon.

„Avem două genuri de relații. Prima este aceasta de serviciu, instituțională care este. A doua, nu este secret, noi ne cunoaștem de mult timp, periodic, odată în 3 luni ne întâlnim chiar și cu familiile”, a spus Ion Chicu.

Menționăm că după ce deputații Pro Moldova și cei de la Platforma DA au anunțat că au inițiat discuții privind demiterea actualului Guvern, șeful statului consideră că Guvernul Chicu face față, iar cei care doresc demiterea acestuia își doresc destabilizarea situației. Totuși, potrivit lui Dodon, Executivul poate fi demis dacă se va urmări scopul de a anunța alegeri anticipate.

Guvernul condus de Ion Chicu a primit votul de încredere în Parlament pe data de 14 noiembrie 2019. Cabinetul de miniștri a fost susținut de 62 de deputați din Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.