Acasă Social Chicu: Către data de 10 aprilie putem atinge cifra de 2000 persoane...

Chicu: Către data de 10 aprilie putem atinge cifra de 2000 persoane infectate cu COVID-19

0

Către data de 10 aprilie am putea atinge cifra de 2000 persoane infectate cu COVID-19. Declarația a fost făcută de premierul Ion Chicu după ședința Comisiei Situații Excepționale.

„Către data de 10 aprilie putem atinge 2000 persoane infectate cu covid-19. Acest număr, dacă ajungem la el, dar dinamica arată că este foarte foarte probabil, va pune la grea încercare sistemul nostru medical. Am văzut evoluțiile în ultimele săptămâni în țările europene, care spre deosebire de noi s-au îngrijit de sistemele lor medicale, au investit în sistemele lor medicale, cu toate acestea țări ca Italia, Spania, Franța, nu fac față acestei provocări majore. În mod evident nici sistemul nostru nu va fi în stare să reziste la un volum atât de mare de adresări. În aceste condiții reiterez importanța respectării tuturor cerințelor regulelor stabilete de autorități. Masuri care nu ne plac, ne incomodează, dar vă spun cu toata sinceritatea pericolul este major pentru viața noastră. De modul cum ne mobilizăm acum, depinde numărul celor infectați și decedați pe arcursul următoarelor 2-3 săptămâni, dacă continuăm să fim iresponsabili vom muri mulți”, a declarat Chicu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.