Acasă Justiţie Cererea lui Vladimir Țurcan – respinsă, iar Domnica Manole rămâne președinte al...

Cererea lui Vladimir Țurcan – respinsă, iar Domnica Manole rămâne președinte al CCM

0

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă cererea judecătorului Vladimir Țurcan privind revizuirea Hotărârilor Înaltei Curți cu privire la destituirea lui din funcția de Președinte al CCM și alegerea Domnicăi Manole în calitate de președinte al Curții Constituționale.

„Se declară inadmisibilă cererea domnului judecător Vladimir Țurcan privind revizuirea Hotărârilor Curții Constituționale nr. AG-4 cu privire la destituirea dlui Vladimir Țurcan din funcția de Președinte al Curții Constituționaleși nr. AG-5 privind alegerea Președintelui Curții Constituționale din 23 aprilie 2020. Prezenta decizie este definitivă, nu poate fi supusă niciunei căi de atac, intră în vigoare la data adoptării și se publică în Monitorul Oficial al Republicii Moldova”, se menționează în hotărârea CCM.

Amintim că Vladimir Țurcan, a contestat destituirea sa din funcția de președinte al CCM.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.