Acasă Diverse Cele trei alimente pe care să nu le mănânci niciodată vara

Cele trei alimente pe care să nu le mănânci niciodată vara

0

Alimentația pe timp de caniculă ar trebui să fie bogată în vitamine, minerale și apă dacă vrem să avem energie de dimineața până seara și să nu ne alegem cu kilograme în plus.

Cafeaua – cafeaua ne deshidratează. Dacă ținem cont de faptul că vara, când este foarte cald, pierdem prin transpirație o canitate foarte mare de lichide, ar trebui fie să consumăm foarte multă apă pentru a compensa asta, fie să renunțăm la alimentele care ne deshidratează și să bem doi litri de apă zilnic.

Alimente cu ”calorii goale” – unele produse de patiserie care nu oferă organismului nutrienții necesari deși sunt bogate în calorii.

Căldura excesivă ne obosește, astfel că avem nevoie de alimente ușoare și sănătoase care să se digere repede și să ne dea energie.

Alimentele prăjite – pot provoca probleme digestive dacă sunt consumate în temperaturi foarte ridicate, conform speakingtree.in.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.