Acasă Alegeri 2020 CEC sesizează Ministerul de Interne după ce de la o secție de...

CEC sesizează Ministerul de Interne după ce de la o secție de votare din Soroca au fost furate 200 de buletine de vot

0

Comisia Electorală Centrală sesizează Ministerul de Interne în legătura cu faptul că la o secție de votare din raionul Soroca, în urma numărării voturilor în cadrul scrutinului din 1 noiembrie, au dispărut 200 de buletine de vot. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către reprezentanții CEC.

Potrivit sursei citate, este vorba despre una din secțiile de votare din satul Căinarii Vechi. Biroul Electoral a primit pentru desfășurarea scrutinului 1443 buletine de vot. Însă, după închiderea secției de votare și numărare a voturilor, s-a constatat că buletine de vot au primit 627 alegători, iar 616 buletine au rămas neutilizate și anulate, ceea ce reprezintă 1243 de buletine.

Consiliul electoral al circumscripției electorale a informat CEC despre furtul a 200 de buletine de vot.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.