Acasă Alegeri 2020 CEC a stabilit câte secții de votare vor fi deschise în ziua...

CEC a stabilit câte secții de votare vor fi deschise în ziua alegerilor

0

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit numărul secțiilor de votare care vor fi deschise în ziua alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie. Astfel, potrivit CEC, pentru alegerille din acest an au fost constituite, în total, 2.143 de secții de votare.

Dintre acestea, 139 de secții de votare au fost constituite pentru cetățenii Republicii Moldova aflați peste hotarele țării, iar 42 de secții de votare au fost organizate pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului (Transnistria), municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni.

Cele mai multe secții de votare vor fi deschise în circumscripția electorală Chișinău nr. 1, care cuprinde sectoarele și suburbiile Capitalei, în număr total de 305 secții de votare.

Până la 6 octombrie, inclusiv, urmează a fi create birourile electorale ale secțiilor de votare.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.