Acasă Istorii din spatele culisei Ceban ar fi plecat în vacanță peste hotare: Precizarea Primăriei

Ceban ar fi plecat în vacanță peste hotare: Precizarea Primăriei

1

Primarul Capitalei și-a luat concediu de luni și, potrivit unor surse, ar fi plecat în străinătate în vacanță cu familia. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Primăriei, Natalia Ixari, Ion Ceban este în concediu de luni și oficial se odihnește cu familia, dar este conectat la toate activitățile Primăriei, transmite SafeNews.md cu referire la Zdg.md.

Edilul Capitalei nu a anunțat plecarea sa în concediu. Lipsa sa de la activitățile Primăriei a fost observată luni, la ședința obișnuită a Primăriei care a fost condusă de viceprimarul Ilie Ciobanu.

Informația nu a fost confirmată de purtătoarea sa de cuvânt care a menționat doar că primarul este în vacanță alături de familie.

„Primarul este oficial de luni în concediu, are dreptul la odihna și este cu familia. Rămâne la discreția dumnealui dacă spune or nu despre detalii când revine din concediu.

Primarul este mereu conectat la toate subiectele și in toate ședințele de importanță, de la distanță”, a declarat pentru ZdG, Natalia Ixari, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Chișinău.

zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Cei care acceptă mituirea , distrug educația și viitorul copiiilor . Mi-am făcut cruce în patru părți când am absolvit cu copii liceele. Unul cu plată, legalizată. Altul – cu una neoficială. Liceele de azi au trecut limita roșie a rușinii. Învățămîntul are nevoie de o reformă PROFUNDĂ. De redus numărul elevilor în clase. De sporit cerințele față de profesori. Transparență și legalitate totală. Din păctae la RM mai domină stilul autoritar în educație….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.