Acasă Comunicate de presă Ceață densă pe traseele din țară: Cum se circulă la ora actuală

Ceață densă pe traseele din țară: Cum se circulă la ora actuală

0

Deși pe mai multe trasee s-a format ceață, la ora actuală se circulă fără careva dificultăți. Despre aceasta informează Administrația de Stat a Drumurilor.

În noaptea din 23 spre 24 februarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute, fără precipitații, izolat ceață, starea părții carosabile în unele regiuni fiind umedă.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA ”Drumuri” au executat pe drumurile publice naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

În procesul tehnologic desfășurat au fost puse în funcțiune 8 utilaje speciale și antrenați 20  muncitori rutieri.

Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de dificultate pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060-477-117.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.