Acasă Social Ceadîr-Lunga // Un adolescent a murit subit pe terenul sportiv al unei...

Ceadîr-Lunga // Un adolescent a murit subit pe terenul sportiv al unei școli

0

Un adolescent a murit subit pe terenul sportiv al unei școli. Tragedia a avut loc marți, 26 iulie, în localitatea Kiriet-Lunga, din raionul Ceadîr-Lunga.

Potrivit poliției locale, victima s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 16 ani. Dânsul se afla pe terenul de joacă al școlii din localitate, când din senin i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. La fața loculu8i a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul.

Cadavrul urmează a fi expus mai multor expertize de laborator pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul, îsnă preliminar s-a stabilit că adolescentul ar fi suferit un stop cardiac.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.