Acasă Politic Ce spune Administrația Zelenski despre vizita Maiei Sandu la Kiev

Ce spune Administrația Zelenski despre vizita Maiei Sandu la Kiev

0

Administrația prezidențială a Ucrainei susține că vizita președintelui R. Moldova, Maia Sandu, la Kiev nu va fi anunțată în prealabil. Motivele au fost explicate de un purtător de cuvânt al instituției.

Serghei Nikiforov, purtător de cuvânt al administrației prezidențiale ucrainene, a declarat că, dacă această vizită va avea loc, nimeni nu va informa în prealabil despre aceasta, din motive de securitate, scrie presa ucraineană.

Pe 22 iunie, Maia Sandu și Volodimir Zelenski au discutat la telefon înaintea ședinței Consiliului European, la care, pe 23 iunie, liderii au convenit să acorde Ucrainei și Republicii Moldova statutul de candidat la aderare. 

După aceasta, European Pravda a scris despre pregătirea vizitei Președintelui Republicii Moldova la Kiev.

Pe 24 iunie, în cadrul unei emisiuni televizate, Maia Sandu a anunțat că are în plan efectuarea unei vizite la Kiev. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.