Acasă Justiţie Cazuri de suspectare cu COVID-19 în rândul angajaților Ministerului Justiției. Ar fi...

Cazuri de suspectare cu COVID-19 în rândul angajaților Ministerului Justiției. Ar fi vorba de doi secretari de stat. Reacția Ministerului

0

Doi secretari de stat din cadrul Ministerului Justiției ar fi infectați cu noul coronavirus. Surse guvernamentale au declarat pentru Deschide.MD că rezultatele testelor au confirmat, ieri, contaminarea. Contactat de portatulul SafeNews.md, purtâtorul de cuvânt al Ministerului Justiției, Liviu Moraru a declarat că la moment nu cunoaște prea multe detalii despre acest subiect.

Trebuie să recunosc că la momentul actual și noi suntem în așteptarea noilor informații. Cert este că pot confirma cu certitudine faptul că au fost efectuate teste în rândul angajaților pentru confirmarea/ infirmarea infectării cu noul coronavirus. Dar până la moment nu avem alte informații ce ar putea fi furnizate, a declarat Liviu Moraru.

Purtărorul de cuvânt al Ministerului Justiției nu a putut specifica nici numărul persoanelor de la care s-ar fi prelevat probele. Acesta a promis că va reveni ulterior cu detalii.

Deschide.md susține că secretarul de stat Dorin Lișman a confirmat că i-au fost prelevate probe, dar nu cunoaște, deocamdată, rezultatele.

„Deocamdată aștept rezultatele primului test. Nu cunosc care vor fi acestea”, a spus Lișman.

Potrivit celor mai recente date, de la izbucnirea focarului, 3 481 de persoane au fost infectate cu COVID-19 în R. Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.