Acasă Justiţie Cazul TikToker-ului bătăuș: Mandatul de arest, prelungit cu încă 30 de zile

Cazul TikToker-ului bătăuș: Mandatul de arest, prelungit cu încă 30 de zile

0

Tânărul de 21 de ani, care a snopit în bătaie un alt tânăr de 30 de ani, în noaptea de 2 ianuarie curent, la un club de noapte din sectorul Ciocana al capitalei, va petrece încă 30 de zile după gratii. Decizia de prelungire a mandatului de arest cu încă 30 de zile a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

„Urmărirea penală în cazul persoanei care a agresat un tânăr într-un club din sectorul Ciocana al capitalei este finisată, cauza penală fiind expediată în instanța de judecată pentru examinare în fond, pe ambele capete de acuzare (huliganism și provocarea leziunilor corporale medii).
În context precizăm că Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, i-a prelungit mandatul de arest cu încă 30 de zile”, anunță oamenii legii.

Reamintim că incidentul a avut loc pe data de 2 ianuarie 2022, în jurul orei 03:30, la un club din sectorul Ciocana al capitalei. Între cei doi s-ar fi iscat un conflict. 

Drept urmare, tânărul de 21 de ani a început să-l agreseze fizic pe celălalt. În urma traumelor primite, bărbatul de 30 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență, unde a primit îngrijiri medicale și a fost internat.

Oamenii legii au identificat agresorul și au inițiat o cauză penală pentru „huliganism”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.