Acasă Justiţie Cauza penală Interpol: O persoană a fost reținută la Aeroportul Chișinău

Cauza penală Interpol: O persoană a fost reținută la Aeroportul Chișinău

0

Noi detalii în cauza penală denumită generic „Interpol”. Procuratura Anticorupție (PA) anunță că, la data de 9 iunie, o persoană a fost reținută la Aeroportul Internațional Chișinău, la ieșirea din țară, fiind efectuată o percheziție corporală și ridicate dispozitive digitale și alte obiecte.

Procurorii au decis să înainteze un demers la judecătorul de instrucție privind aplicarea arestului preventiv în privința acestei persoane.

Astfel, astăzi, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a admis demersul procurorilor și persoana a fost plasată în arest prevenit pentru 30 de zile.

„La 10 iunie 2024, o altă persoană a fost reținută în legătură cu schema indicată, fiind de asemenea efectuate percheziții la adresele asociate acestei persoane. După o evaluare a riscurilor implicate, la 11 iunie 2024, procurorii au decis eliberarea acestei persoane, care urmează să fie cercetată în stare de libertate”, informează PA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.