Acasă Istorii din spatele culisei Cauza exactă a morții băiatului de 6 ani din Hîncești. Ce spun...

Cauza exactă a morții băiatului de 6 ani din Hîncești. Ce spun medicii legiști

0

Medicii legiști au făcut astăzi autopsia trupului neînsuflețit al copilului de 6 ani care a fost găsit ieri înecat în veceul din curtea casei părintești, după ce a fost căutat mai bine de două zile de către sute de polițiști și voluntari.

Sursele Deschide.MD apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că medicii-legiști au examinat astăzi integral cadavrul copilului și nu au găsit niciun semn de moarte violentă.

Totodată, în urma autopsiei s-a stabilit că decesul copilului a survenit în urma asfixiei cu fecale, mai spune sursa.

Amintim că micuțul, Beniamin Osipciuc, în vârsta de 6 ani, a fost dat dispărut la data de 26 mai. Joi, 28 mai, trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit în veceul din curtea casei părintești.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.