Acasă Social Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului R. Moldova

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului R. Moldova

0

Cascada Niagara din Canada, SUA, va fi iluminată în culorile drapelului Republicii Moldova pe data de 27 august 2021. Cu prilejul Zilei Independenței Republicii Moldova, Niagara Parks Commission a acceptat demersul Ambasadei Republicii Moldova în Canada, de a lumina cascada în culorile tricolorului – albastru, galben și roșu.

Tricolorul va fi proiectat pe apele cascadei între orele locale 22:00 şi 22:15 (ora Ottawei, Eastern Daylight Time GMT-4).

Evenimentul va putea fi urmărit de cei prezenți la fața locului, atât din Canada cât și din SUA, precum și online pe https://www.cliftonhill.com/niagara-falls/livecam.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.