Acasă Diverse Cartierul roșu de la Amsterdam: Lucrătorii sexului protestează

Cartierul roșu de la Amsterdam: Lucrătorii sexului protestează

0

Lucrătorii și lucrătoarele sexului protestează la Amsterdam, Olanda, împotriva restricțiilor pe care autoritățile orașului le-au impus cartierului roșu în urmă cu zece zile, scrie The Insider.

Restricțiile au afectat în primul rând funcționarea cartierului roșu De Wallen, unul dintre cele mai vechi din oraș.

Este cunoscut pentru cluburile sale pentru adulți și magazinele în care lucrătorii sexului invită trecătorii/călătorii să intre și să-și cumpere serviciile.

Primarul Amsterdamului, Femke Halsema, împreună cu alți oficiali, susțin de mult timp că zona atrage atenția criminalității și a turiștilor prea gălăgioși cărora le place să bea, să se bată și să arunce gunoi.

La 1 aprilie au intrat în vigoare restricții privind programul de deschidere al unităților care oferă servicii cu caracter erotic și sexual. Acestea au fost obligate să se închidă între orele 3.00 și 6.00.

Reprezentanții industriei au declarat pentru The Insider că restricționarea a crescut prețurile de închiriere și a forțat femeile și lucrătorii restaurantelor să se deplaseze prin oraș într-un moment cu adevărat periculos, deoarece trebuie să poarte cu ei o mulțime de numerar.

Anterior, unitățile se închideau la ora 6.00, când magazinele și birourile, dimpotrivă, au început să se deschidă, ceea ce a făcea deplasarea mult mai sigură.

Totuși, Halsema speră să elimine toate cartierele roșii, în primul rând De Wallen, în afara centrului orașului, mai aproape de periferia acestuia.

El vrea să facă un „centru” în care s-ar presta servicii sexuale, dar reprezentanții industriei sunt sceptici cu privire la acest concept, întrucât nu au primit propuneri concrete de la autorități. Acest lucru dă naștere suspiciunilor că pur și simplu vor fi evacuați incontrolabil din centrul orașului pentru a elibera spații profitabile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.