Acasă Social Care ar fi cauza decesului Anei-Maria Guja din Orhei: Detalii șocante

Care ar fi cauza decesului Anei-Maria Guja din Orhei: Detalii șocante

0

Detalii terifiante în cazul tinerei în vârstă de 19 ani, însărcinată în a șasea lună, găsită fără suflare într-o pădure din extravilanul satului Chițcanii Vechi. Sursele apropiate anchetei au declarat că fata a fost supusă torturii, criminalul ar fi încercat să o sugrume și a stins țigara de corpul ei.

Potrivit surselor One TV, tânăra a decedat în urma unei traume caranio-cerebrale deschise. Fata ar fi fost lovită de mai multe ori cu o țeavă în regiunea capului.

De asemenea, experții au observat pe corpul acesteia tentative de sufocare, dar și mai multe arsuri de corpul fetei de la țigară, iar la mâna stângă înțepături de la seringă. Deocamdată nu se cunoaște dacă i-ar fi fost administrată vreo substanță. 

Se menționează că suspectul ar fi reușit să șteargă o parte din urmele crimei, după ce în presă au fost publicate imagini cu mașina de ocazie în care a urcat tânăra.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.