Acasă Politic Candu susține că învestirea unui nou Guvern depinde de votul PAS și...

Candu susține că învestirea unui nou Guvern depinde de votul PAS și PSRM

0

Adrian Candu, liderul grupului „Pro Moldova”, susține că voturile deputaților din fracțiunea pe care o conduce nu pot influența eventuala aprobare a unui nou Guvern. Potrivit politicianului, acest fapt depinde de votul deputaților din PAS și PSRM. Declarațiile au fost făcute luni, 1 februarie, în cadrul unei emisiuni televizate.

 „Nu depinde de Pro Moldova viitoarea guvernare. Dacă PAS și socialiștii decid să nu vină și să nu voteze, ceilalți nu au nicio importanță. Ei pot influența, dar noi nu putem influența. Am decis să ne consultăm și să le explicăm oamenilor. Problemele cele  mai grave trebuie rezolvate.”a declarat Candu.

Anterior, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că nu va susține candidatura Nataliei Gavriliță pentru funcția de prim-ministră a țării. 

În ceea ce privește PSRM, președintele partidului, Igor Dodon a declarat că o cunoaște foarte bine pe Natalia Gavriliță și o consideră o adevărată profesionistă, dar acest lucru nu este de ajuns pentru ca un Guvern în frunte cu ea să fie votat de PSRM.

Amintim că la data de 27 ianuarie, prin intermediul unei conferințe de presă, președintele R. Moldova Maia Sandu a înaintat-o pe Natalia Gavriliță la funcția de prim-ministru.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.