Acasă Politic Candu spune când a vorbit ultima dată cu Plahotniuc: Nu știu unde...

Candu spune când a vorbit ultima dată cu Plahotniuc: Nu știu unde se află

0

Andrian Candu susține că ultima dată când a vorbit cu nașul său, Vladimir Plahotniuc, a fost acum o lună sau două și că nu știe în ce țară se află acesta. Liderul Pro Moldova a fost întrebat la Secretele Puterii dacă a vorbit cu Plahotniuc despre rezultatele alegerilor prezidențiale, transmite SafeNews.md cu referire la jurnal.md

„Nu am avut discuții de foarte mult timp. Când am ocazia să vorbesc foarte rar niciodată nu-l întreb unde e”, a menționat Andrian Candu, precizând că nu a discutat cu Plahotniuc nici despre faptul dacă acesta ar fi obținut cetățenia Turciei.

Totodată, Andrian Candu a dezvăluit că, acum o săptămână, s-a întâlnit întâmplător cu milionarul Vaja Jhashi, un om de afaceri apropiat lui Plahotniuc.

„Întâmplător ne-am intersectat cu Vaja Jhashi. A spus că demult nu a fost la Chișinău și că e ocupat cu afacerile. A fost o discuție de 2-3 minute la o frizerie”, a precizat Candu.

Precizăm că, acum trei zile, Procuratura Republicii Moldova a anunțat că primit răspuns din partea autorităților turce la cererea din 29 septembrie, de extrădare a fostului lider PDM, Vladimir Plahotniuc. Potrivit autorităților competente ale Turciei, Plahotniuc nu se mai află pe teritoriul țării.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.