Acasă Politic Candu, după consultările cu președintele Maia Sandu: Un joc politic

Candu, după consultările cu președintele Maia Sandu: Un joc politic

0

„Considerăm că și aceste discuții sunt o mimare, un joc politic”, a declarat liderul Grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu, după consultările cu președintele R. Moldova, Maia Sandu.

„Considerăm că și aceste discuții sunt o mimare, un joc politic, de interes politic, ca cineva să se vadă cu mai multe mandate. Am înmânat argumentele noastre juridice și politice ale situației actuale și faptul că la ora actuală nu sunt argumente de a dizolva Parlamentul”, a mai declarat Andrian Candu, transmite SafeNews.md cu referire la Zdg.md.

Deputații din Parlament urmează să analizeze în cadrul ședinței de vineri, 26 martie, o declarație cu privire la dezacordul dizolvării Parlamentului. 

Declarația a fost propusă de către deputații Partidului Socialiștilor din R. Moldova.

Deputații Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Partidului politic „SOR”, Platformei „Pentru Moldova” și cei ai grupului Pro Moldova, în total 54 la număr, au votat pentru adoptarea Declarației socialiștilor privind dezacordul dizolvării Parlamentului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.