Acasă Social Când va fi prima etapă a examenului de calificare pentru profesia de...

Când va fi prima etapă a examenului de calificare pentru profesia de notar public

0

Ministerul Justiţiei a anunţat examenul de calificare pentru profesia de notar public. Prima etapă, sub forma unei probe scrise, este programată pentru data de 5 iunie.

Locul şi datele etapelor ulterioare ale examenului vor fi anunţate suplimentar, scrie infotag.md.

Termenul limită pentru depunerea unei cereri de participare este 21 mai. La 17 mai, reprezentanţi ai Comisiei de autorizare şi ai ministerului vor organiza o sesiune de informare pentru cei care doresc să susţină examenul. 

În lunile următoare, Ministerul, împreună cu Comisia de Licenţiere, va organiza, de asemenea, un concurs pentru ocuparea posturilor de notar şi un concurs de admitere la stagii profesionale în birourile notariale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.