Acasă Social Când va ajunge a doua tranșă de vaccin Sputnik-V în Moldova

Când va ajunge a doua tranșă de vaccin Sputnik-V în Moldova

0

A doua tranșă de vaccin Sputnik-V anti-COVID-19 va sosi în țară vineri, 30 aprilie. Lotul de vaccin urmează să sosească pe Aeroportul Internațional Chișinău în jurul orei 15:30, transmite SafeNews.md cu referire la Tv8.md.

Despre aceasta a anunțat serviciul de presă al Parlamentului.

Amintim că sâmbătă, 24 aprilie, 71.000 doze de vaccin Sputnik-V, cu titlul de donație din partea Federației Ruse, au ajuns în Republica Moldova.

Vaccinurile au fost aduse la Chișinău cu o cursă de avion specială. Pentru că s-a aflat la Moscova, și Igor Dodon a decis să vină cu această cursă acasă. 

Deși inițial declarase că sunt livrate 142.000 de doze, ulterior, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a anunțat că a recepționat 71.000 de doze. 

Potrivit explicaţiilor responsabililor de la minister, serul rusesc împotriva COVID-19 se administrează în două doze care diferă ca conținut una de alta.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.