Acasă Extern Cancelarul austriac Sebastian Kurz, investigat pentru dare de mită

Cancelarul austriac Sebastian Kurz, investigat pentru dare de mită

0

Cancelarul austriac Sebastian Kurz este investigat sub suspiciunea de dare de mită şi de abuz de încredere, au anunţat miercuri procurorii anticorupţie, care au făcut percheziții la sediul partidului conservator aflat la putere şi în mai multe birouri ale colaboratorilor cancelarului.

Biroul Parchetului anticorupţie a anunţat că investighează şi alte nouă persoane, potrivit unui comunicat citat de Reuters, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.ro.

Media austriece au relatat că procurorii au suspiciuni că Ministerul de Finanţe a cumpărat reclamă într-un tabloid în schimbul publicării unor materiale şi unor sondaje favorabile lui Kurz şi partidului său.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.