Acasă Social Camioane blocate la vama Otaci: Traseul de după graniță e înzăpezit

Camioane blocate la vama Otaci: Traseul de după graniță e înzăpezit

0

Camioanele au acces interzis pentru traversarea frontierei pe la Otaci. Restricția vine în contextul în care traseul respectiv de după graniță, pe teritoriul Ucrainei, este impracticabil. „În legătură cu situația meteorologică pe teritoriul Ucrainei, din cauza vântului puternic și a zăpezii, traseul Moghiliov Podolsk – Vinița, NU este practicabil pentru mijloace de transport marfar, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.md.

Astfel, Serviciul de Grăniceri al Ucrainei nu permite intrarea în țară a camioanelor”, a anunțat Poliția de Frontieră. 

Menționăm că vântul puternic le dă mari bătăi de cap drumarilor, fiindcă zăpada este spulberată pe traseu. 

Se circulă cu dificultate mai ales în nordul țării.

Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de schimbare bruscă a vremii, valabil pentru perioada 11-17 februarie. În nordul țării, valorile termice ar urma să ajungă la -20 de grade.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.