Acasă Politic Cade Guvernul Chicu? Ce spun liderii partidelor politice

Cade Guvernul Chicu? Ce spun liderii partidelor politice

0

Programul de guvernare este pregătit. O spun cei de la Platforma DA, care au anunțat că sunt gata să preia cârma Executivului, iar pentru asta sunt dispuși să discute cu toate partidele din Parlament.

Astăzi, aceștia au prezentat care vor fi măsurile prioritare ale noului Guvern, pentru primele 100 de zile, în domeniile sănătate și economie.

Pe de altă parte, Maia Sandu susține că nu va da curs invitației șefului statului de a se așeza la masa de negocieri, pentru a găsi un consens.

Săptămâna trecută, președintele Igor Dodon a chemat la dialog toate „partidele antioligarhice”. În opinia lui, acestea sunt Partidul Socialiștilor, Partidul Democrat, Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma DA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.