Acasă Social Cadavrul unei tinere a fost găsit în apele unui iaz din satul...

Cadavrul unei tinere a fost găsit în apele unui iaz din satul Tvardița

0

Cadavrul unei tinere de 19 ani a fost găsit în apele unui iaz din satul Tvardița, raionul Taraclia. Poliția susține că fata a dispărut după ce a fost la un picnic împreună cu un grup de prieteni.

 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Taraclia, Cristina Ciobanu, a declarat pentru Sputnik Moldova că în această dimineață, în jurul orei 04:20, oamenii legii au fost informați de către un pescar că în lacul din satul Tvardița a depistat un cadavru.

Din informațiile preliminare, ultima dată tânăra ar fi fost văzută ieri la un picnic împreună cu mai mulți amici. Aceștia le-au declarat polițiștilor că la un moment dat tânăra s-ar fi supărat pe cineva dintre ei și ar fi plecat într-o direcție necunoscută. Ei le-au mai spus anchetatorilor că ar fi căutat fata mai bine de o oră, însă nu au mai găsit-o.

Iazul în care a fost găsită victima se afla la o distanță de aproximativ 700 de metri de la locul picnicului. Pe corpul tinerei nu au fost depistate semne de moarte violentă. Forțele de ordine au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. 

SPUTNIK.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.