Acasă Social CA a aprobat 23 de rapoarte de activitate pentru serviciile de radio

CA a aprobat 23 de rapoarte de activitate pentru serviciile de radio

0

Consiliul Audiovizualului (CA) a aprobat în cadrul ultimii ședințe, 23 de rapoarte de activitate pentru serviciile de radio din Republica Moldova.

Potrivit CA, este vorba despre Jurnal FM, Megapolis FM, Europa Plus Moldova, Radio 21, Radio.md, Radio Orhei FM, Radio Studentus, Rekord, Love Radio, Dance FM, Autoradio/Avtoradio, Maestro FM, RADIO POLI DISC – НОВОЕ РАДИО, Radio MEDIA, Albena, Drochia FM,  Bugeac FM, Radio Chișinău, Aquarelle-FM, Radio Pro-Mingir, Radio Dar, Noroc și Vocea Basarabiei.

În acest context, Consiliul Audiovizualului a solicitat completarea rapoartelor în ceea ce privește bugetul, veniturile, cheltuielile și sursele de finanțare pentru trei posturi de radio – Hit FM, BIZIM DALGAMIZ și Vocea Speranței. Furnizorii urmează să transmită noile rapoarte în termen de cinci zile lucrătoare.

„Furnizorii privați de servicii media sunt obligați să prezinte CA anual, până la 31 martie, un raport de activitate, pentru anul precedent, în concordanță cu prevederile art. 28 alin. (13) din Codul serviciilor media audiovizuale”, atenționează reprezentanții CA. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.