Acasă Social Burse de studiu în România pentru tinerii fermieri din R. Moldova

Burse de studiu în România pentru tinerii fermieri din R. Moldova

0

„Tineri Lideri pentru Agricultură” este genericul Programului pe care partenerii români intenţionează să îl lanseze în Republica Moldova. Despre aceasta s-a discutat în ajun în cadrul întrevederii ministrului Agriculturii şi Industriei Alimentare, Viorel Gherciu, cu o delegaţie de oameni de afaceri din România, reprezentanţi ai Grupului AGRICOVER şi ai Clubului Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă.

Reprezentanţii tării vecine au promis că prin intermediul Programului vor fi oferite cinci burse de participare a absolvenţilor de facultate care vor prelua afacerea de familie în agricultură sau care vor dezvolta propria afacere în sectorul agricol. 

De asemenea, tinerii antreprenori vor fi încurajaţi să asigure continuitatea afacerilor în agricultură, să se implice în proiecte de responsabilitate socială şi să îşi asume rolul de lider în propria afacere şi în comunitatea rurală. 

Membrii delegaţiei au declarat, de asemenea, că în cadrul Programului, tinerii vor beneficia de stagii de pregătire şi schimb de experienţă pe diverse dimensiuni aferente agriculturii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.