Acasă Comunicate de presă Bunuri în valoare de 1,2 milioane de lei, sechestrate de ARBI

Bunuri în valoare de 1,2 milioane de lei, sechestrate de ARBI

0

Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale (ARBI) a CNA a pus sub sechestru o construcție și o încăpere locativă, în baza a două delegații finalizate ale procurorilor săptămâna trecută. Valoarea bunurilor a fost estimată la 1,2 milioane de lei.

Direcția analitică a finalizat 8 analize operaționale și a inițiat 11 noi, iar 24 de analize operaționale și 4 analize strategice sunt în procedură.

Totodată, direcția legislație a întocmit și a remis autorilor 24 de rapoarte de expertiză anticorupție și 16 avize la proiectele de acte normative. 26 de rapoarte sunt în curs de elaborare.

Au fost înregistrate 1.158 de materiale în cancelaria Centrului și au fost recepționate 69 de apeluri la Linia națională anticorupție.

Direcția educație anticorupție a CNA a desfășurat 6 activități de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție.

Au fost eliberate 146 de caziere de integritate. Actualmente, 4 persoane se dețin în Izolatorul de urmărire penală al CNA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.