Acasă Comunicate de presă Bunuri de peste 100.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră

Bunuri de peste 100.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră

0

Bunuri de peste 100.000 lei transportate fără acte de proviniență au fost confiscate de polițiștii de frontieră. Incidentul a fost consemnat în imediata apropiere de punctul de trecere Leușeni.

Potrivit unui comunicat remis presei, autocarul de model Volvo, care efectua curse internaționale de pasageri a fost stopat de către angajații Direcției Echipe Mobile a IGPF în timp ce se deplasa spre capitală.

După verificarea actelor, conducătorul auto a fost întrebat referitor la bunurile transportate. 

Bărbatul a deschis toate compartimentele marfare ale autocarului. În unul din ele, polițiștii de frontieră au depistat faruri auto, cauciucuri și 4 baterii auto pentru automobile hibrid.

Solicitat să prezinte careva acte însoțitoare, șoferul a declarat că nu deține niciun document, bunurile fiind preluate de la un conațional aflat în străinătate și urma să le transporte până la Chișinău.

Ca urmare, piesele auto au fost confiscate, iar în prezent se întreprind acțiuni de cercetare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.