Acasă Justiţie Bunelul care și-ar fi violat nepoata în vârstă de 5 ani, trimis...

Bunelul care și-ar fi violat nepoata în vârstă de 5 ani, trimis pe banca acuzaților

0

Procuratura anunță că a finalizat urmărirea penală și a transmis în judecată cauza penală de învinuire a bărbatului de 65 de ani care și-ar fi violat nepoata în vârstă de 5 ani.

Procuratura amintește că, la data de 31 ianuarie curent, învinuitul se afla la domiciliu împreună cu nepoata sa și, dorind să-și satisfacă pofta sexuală, a violat copila.

„În așa mod, prin acțiunile sale intenționate, inculpatul a săvârșit violul, adică actul sexual neconsimțit, comis cu bună știință asupra unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani, care este și membru de familie”, comunică Procuratura Generală.

Pe parcursul urmăririi penale, bărbatul s-a aflat în stare de arest preventiv. Acesta pledează nevinovat.

Dacă va fi recunoscut vinovat, individul riscă o pedeapsă maximă de până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.