Acasă Comunicate de presă BREAKING NEWS // O avocată, reținută în flagrant de CNA: Ar fi...

BREAKING NEWS // O avocată, reținută în flagrant de CNA: Ar fi primit mită de 1.050 euro

0

O avocată a fost reținută în flagrant de CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Potrivit CNA, femeia ar fi cerut și primit 1.050 de euro de la un bărbat pentru a-l ajuta să scape de pedeapsă, după ce a fost învinuit de conducerea automobilului în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

Avocata i-a comunicat că ar avea influență asupra procurorului care conduce urmărirea penală. Ulterior, aceasta i-a spus bărbatului că nu poate rezolva cazul pentru că dosarul a fost transmis unui alt procuror. 

Astfel, avocata urma să-i restituie banii.

Astăzi, 1 iulie, femeia s-a întâlnit cu denunțătorul în sectorul Telecentru al Capitalei pentru a-i restitui banii și a fost reținută.

Actualmente, avocata se află în izolatorul CNA pentru 72 de ore. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă amendă penală sau închisoare de până la 6 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.