Acasă Uncategorized BREAKING NEWS // Alianța PSRM-ȘOR a numit un alt judecător la CC,...

BREAKING NEWS // Alianța PSRM-ȘOR a numit un alt judecător la CC, după ce au demis-o pe Domnica Manole: Lupașco a depus jurământul

0

Boris Lupașcu a fost numit astăzi judecător la Curtea Constituțională, acesta a obținut votul majorității ”PSRM-Șor”, totuși, potrivit președintelui Comisiei juridice, numiri și imunități, Vasile Bolea, la ora 15:00, Lupașcu urmează să depună jurământul.

Numirea lui Boris Lupaşco în funcția de judecător la Curtea Constituțională a fost susținută cu 56 de voturi.

Noul judecător a fost numit pentru un mandat de 6 ani, iar hotărârea intră în vigoare din data adoptării.

”Comisia juridică, numiri și imunități a constatat, că Boris Lupaşco întrunește condițiile”, a spus Vasile Bolea, președintele Comisiei.

Boris Lupașco a depus jurământul în calitate de magistrat la CC, de la tribuna Parlamentului. Consiliul Superior al Magistraturii și președinta țării, Maia Sandu nu au participat la procedură.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.