Acasă Justiţie BREAKING NEWS // Alexandr Stoianoglo, ÎNCĂTUȘAT și REȚINUT de procurori

BREAKING NEWS // Alexandr Stoianoglo, ÎNCĂTUȘAT și REȚINUT de procurori

0

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, recent suspendat din funcția de conducere a Procuraturii Generale, a fost reținut de procurori. Totul s-a produs acum câteva clipe, după ce pe numele său procurorul anticorupție, Victor Furtună a pornit un dosar penal. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de surse din interiorul Procuraturii.

Cu ceva timp în urmă, procurorul Victor Furtună a intrat în sediul PG, însoțit de mascații SIS.

Precizăm că Victor Furtună, procurorul desemnat astăzi de CSP pentru analizarea sesizării lui Lilian Carp a decis pornirea urmăririi penale împotriva Procurorului General, Alexandr Stoianoglo.

Astfel, conform art. 55/1 din Legea nr.3/2016 cu privire la Procuratură, ”mandatul Procurorului General în privinţa căruia a fost pornită urmărirea penală în condiţiile art.270 alin.(7) din Codul de procedură penală se suspendă de drept pe perioada urmăririi penale”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.