Acasă Justiţie BREAKING NEWS// 30 zile de arest în izolator, pentru fostul procuror PA,...

BREAKING NEWS// 30 zile de arest în izolator, pentru fostul procuror PA, Roman Statnîi

0

Magistrații de la sediul Ciocana al Judecătoriei Chișinău au admis miercuri, 20 mai, integral demersul procurorului Renata Anici, prin care solicita plasarea ex-procurorului anticorupție Roman Stâtnîi, în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de către magistratul Corcea Nicolae, cu puțin timp în urmă, transmite SafeNews.md. Informația a fost confirmată de către avocatul fostului procuror.

Fostul procuror anticorupție, Roman Statnîi a fost reținut în dimineața zilei de luni, 18 mai, într-un dosar penal pornit pe patru articole. Este vorba despre art.324 alin.(3) lit, a) și b), art.325 alin.(3) lit. a) și a), art.326 alin. (3) lit.a) și art.328 alin.(3) lit.b) și d) din Codul penal. Fostul procuror nu își recunoaște vina.

Citește mai mult: EXCLUSIV// DOC// Noi detalii în cazul reținerii ex-procurorului PA, Roman Statnîi. Victima are legătură cu dosarul finanțării PSRM din Bahamas

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.