Acasă Justiţie Boschetar din Chișinău, trimis pe banca acuzaților pentru omor intenționat

Boschetar din Chișinău, trimis pe banca acuzaților pentru omor intenționat

241
0
ads

Un boschetar din Chișinău a fost trimis pe banca acuzaților pentru omor intenționat și trei episode de vătămare medie a integrității corporale sau a sănătății.

Potrivit procurorilor, bărbatul este învinuit că pe parcursul lunii ianuarie 2022, la date diferite de timp, a săvârșit omorul intenționat al unei persoane și trei episoade de vătămare intenționată medie a integrității corporale sau a sănătăți.

Mai exact, bărbatul în timp ce se afla într-o încăpere din sectorul Ciocana al Capitalei, urmare a apariției unui conflict spontan cu victima, care la fel era un bărbat și care s-a opus ca făptuitorul să sustragă un calorifer uzat din acea încăpere, i-a aplicat ultimului cu o deosebită cruzime, în jur de 13 lovituri în regiunea capului, cu o bucată de lemn și o cheie franceză, cauzându-i vătămări corporale care au dus la decesul victimei.

Referitor la cele trei capete de acuzare de vătămare corporală medie, bărbatul este învinuit că, în zile diferite, în timp ce se afla într-o locuință din capitală, ca urmare a apariției unui conflict, motivat de ură națională, a aplicat cu o deosebită cruzime, violența fizică asupra victimelor, manifestată prin lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului. 

Mai mult, în procesul de aplicare a violenței, făptuitorul a utilizat în calitate de obiecte un băț din lemn și o țeavă metalică. Victime a cazurilor de violență s-au dovedit a fi trei bărbați din capitală, vorbitori de limbă rusă.

În procesul audierii în calitate de învinuit bărbatul nu și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea infracțiunilor incriminate.

Pe parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, în privința bărbatului vizat a fost aplicată măsura preventivă sub formă de arest preventiv.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here