Acasă Diverse Bitcoin suferă pierderi. Biden vrea să majoreze impozitele

Bitcoin suferă pierderi. Biden vrea să majoreze impozitele

0

Bitcoin a scăzut sâmbătă cu 1,77%, la 50.269,9 dolari, pierzând 906,75 dolari față de închiderea anterioară, anunță Reuters. Bitcoin a scăzut cu 22,5% față de maximul de 64.895,22 dolari atins la 14 aprilie, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.ro.

Ether, moneda legată de rețeaua blockchain ethereum, a scăzut cu 4,91% la 2.253,41 dolari sâmbătă, pierzând 116,36 dolari față de închiderea sa anterioară.

Bitcoin și alte criptomonede au suferit pierderi puternice vineri pe fondul temerilor că planul președintelui SUA Joe Biden de a majora impozitele pe câștiguri de capital va reduce investițiile în active digitale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.