Acasă Diverse Bitcoin înregistrează creşteri record. Bill Gates: Bitcoin nu e de mine

Bitcoin înregistrează creşteri record. Bill Gates: Bitcoin nu e de mine

0

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a recunoscut într-un interviu că nu a investit în Bitcoin şi nici nu are de gând să o facă, scrie BBC. El a spus că preferă să investească în companii care lansează produse revoluţionare, precum companiile care au dezvoltat vaccinul împotriva malariei, transmite SafeNews.md cu referire la Mediafax.

Miliardarul a spus că nu obişnuieşte să îşi aleagă punctele de investiţie în funcţie de valoarea pe care o deţin în piaţă.

”Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, ar trebui să ai grijă unde îţi investeşti banii. Elon are o avere impresionantă şi este un antreprenor sofisticat, deci nu cred că investiţiile sale în Bictoin vor avea de suferit”, a spus Bill Gates.

Valoarea Bitcoin-ului a crescut cu aproape 50% după ce Tesla a investit 1.5 miliarde de dolari în această monedă.

Bill Gates a fost sceptic în legătură cu Bitcoin încă de la început.

În 2018, într-un interviu acordat CNBC, el a spus că ar prefera să cumpere şi să vândă imediat ce piaţa creşte, dar nu ar investi pe termen lung.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.