Acasă Extern Bilanțul bombardamentelor în Fâșia Gaza a fost actualizat la 47 de morți

Bilanțul bombardamentelor în Fâșia Gaza a fost actualizat la 47 de morți

0

Bilanțul bombardamentelor efectuate de armata israeliană în Fâșia Gaza a ajuns joi la 47 de morți, anunță autoritățile medicale palestiniene, conform agenției The Associated Press.

Bilanțul actualizat este de 47 de morți, inclusiv 16 femei și patru copii, potrivit Ministerului Sănătății din Fâșia Gaza.

Armistițiul între Israel și Jihadul Islamic a intrat în vigoare în cursul nopții de duminică spre luni, după trei zile în care armata israeliană a bombardat poziții ale grupului Jihadul Islamic, care a ripostat prin lansarea a aproximativ 1.000 de rachete spre Israel. Alte aproximativ 360 de persoane au fost rănite în urma atacurilor israeliene.

În operațiuni au fost asasinați doi lideri ai filialei locale a organizației Jihadul Islamic, Tayseer Jabari și Khaled Mansour.

Este posibil ca 16 persoane să fi fost ucise în Fâșia Gaza de rachete lansate de Jihadul Islamic care s-au prăbușit imediat după lansare.

Președintele Statelor Unite, Joseph Biden, a salutat acordul de încetare a confruntărilor militare între Israel și grupul militant palestinian Jihadul Islamic, dar a cerut investigarea atacurilor soldate cu victime civile în Fâșia Gaza.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.