Acasă Social Bilanț oficial: Câți moldoveni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Bilanț oficial: Câți moldoveni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

0

În ultimele 24 de ore, alți 13.779 de moldoveni au fost imunizați anti-COVID. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astfel, potrivit responsabililor, în total, de când s-a dat start campaniei de imunizare în Republica Moldova au fost administrate 848.306 de doze.

Din numărul total de persoane vaccinate, 500.900 s-au imunizat cu ambele doze.

Menționăm că, la data de 19 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.

Astfel, persoanele care doresc să se imunizeze împotriva noului virus au acces la vaccin în toate Centrele de vaccinare din țară.

Oamenii sunt îndemnați să se adreseze la medicul de familie sau să se programeze la vaccinare prin intermediul platformei vaccinare.gov.md

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 în R. Moldova a început în data de 2 martie 2021.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.