Acasă Extern Biden a mărturisit că a avut ideea de a se sinucide. Care...

Biden a mărturisit că a avut ideea de a se sinucide. Care a fost motivul

0

Președintele american Joe Biden a vorbit deschis despre o perioadă grea a vieții sale și despre ce a îndurat după ce soția și fiica sa au murit într-un accident de mașină.

Într-un interviu, Joe Biden a dezvăluit că a luat în considerare să se sinucidă după ce soția sa, Neilia, și fiica lor de 13 luni, Naomi, au murit în decembrie 1972, scrie stirileprotv.ro

„Nu beau. Niciodată nu am băut. Dar atunci am stat și m-am gândit să scot o sticlă de whiskey. Și m-am gândit, de fapt, că nu trebuie să fii nebun ca să te sinucizi. Dacă ai fost în vârful muntelui crezi că nu vei mai fi niciodată acolo. Pentru un moment scurt m-am gândit să merg la podul Delaware Memorial și să sar, dar am doi copii”, a povestit Biden.

Interviul live acordat pentru un post de radio în New York a fost o surpriză pentru ascultători deoarece nu fusese anunțat înainte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.